söndag 17 februari 2013

Källan ny medlem i Rapala Proguide


Rapala Proguide rekryterar Stefan ”Källan” Källström

Rapala Proguide har fått ytterligare en ny medlem. Välkände sportfiskaren Stefan ”Källan” Källström är det senaste tillskottet till det nu åtta man starka teamet.

Rapala Proguide har växt kraftigt i den senaste tiden och kan nu presentera sin åttonde medlem. Stefan ”Källan” Källström bor i Örebro och är en inbiten sportfiskare som testat på det mesta inom fiske.

-       Jag ser mig som en allroundfiskare, men har lagt ned mycket tid på trollingfisket ända sedan 90-talet, berättar Källström. Den senaste tiden har jag dock ägnat mig åt vad jag kallar ”närfiske”, att fiska efter våra vanligaste arter abborre, gädda och gös, i närheten av där jag bor, fortsätter han.

Källström är också en van havsfiskare och har regelbundet besökt Norge på jakt efter bland annat hälleflundra, torsk och sej. Men om han får välja är det rödingfiske på Vättern som gäller.

-       Att fiska röding med lätt jiggutrustning är fantastiskt roligt, säger ”Källan”. Man tokvevar en jigg genom vattnet och ser en båge på ekolodet som snabbt följer, det är otroligt spännande och en makalös fajt med lätt utrustning, fortsätter han upphetsat.

Normarks Divisionschef för Sportfiske, Jesper Norell, är mycket stolt över rekryteringen av Stefan Källström.

-       ”Källan” kommer att bli en mycket viktig kugge i vårt maskineri och är en fantastiskt duktig fiskare, säger Norell. Men han är också en utmärkt ambassadör för våra varumärken och ett mycket välkommet tillskott till teamet, avslutar Norell.

Rapala Proguide har vuxit kraftigt 2013 och består idag av åtta speciellt utvalda medlemmar. Samtliga Proguides har ett brinnande intresse för sportfiske och är experter inom området. Deras främsta uppgift som ambassadörer för Rapala är att hjälpa fler svenska sportfiskare att lyckas med sitt fiske genom att skriva artiklar i Normarks Fishing Magazine och att ge sina bästa tips om fiskeplatser och utrustning på Rapala Proguides Facebook-sida.

Om man vill veta mer om Rapala Proguide kan man besöka deras Facebook-sida på adressen www.facebook.com/rapalaproguidesverige.

Inga kommentarer:

Translate to your own language