söndag 17 februari 2013

Rapala och Shimano i svensk cyberrymd


Pressrelease
Rapala och Shimano lanserar svenska hemsidor

Två giganter i sportfiskevärlden lanserar nu varsin svensk hemsida. Hemsidorna innehåller de svenska sortimenten och ger all nödvändig information man behöver för att kunna hitta bra fiskutrustning.

Rapala och Shimano, två giganter i sportfiskevärlden, lanserar varsin svensk hemsida. Båda företagen har redan internationella hemsidor, men nu lanseras de på svenska, med svenskt sortiment och svenska nyheter.

-          Vi tror att de nya hemsidorna kommer att hjälpa svenska sportfiskare att lättare kunna hitta fiskeutrustning som passar dem, säger Normarks sportfiskechef Jesper Norell. Genom att synas mer på internet kan vi också få fler intresserade av sportfiske, fortsätter Norell.

Rapalas nya svenska hemsida har en mycket genomtänkt sökfunktion som gör att man kan hitta de rätta betena för specifika situationer. Man kan till exempel specificera sin sökning genom att bland annat ange kriterier som koncept, material, fiskedjup och storlek för att hitta just det man letar efter.

-          Sökfunktionen är en mycket viktig del på hemsidan, säger Norell. Rapalas sortiment är så omfattande att det kan vara svårt att få en överblick, men med sökfunktionen är det lätt att hitta just det man letar efter och behöver, fortsätter han entusiastiskt.

Shimano är en av världens största tillverkare av fiskerullar och spön och presenterar sin svenska hemsida med svenskt sortiment samtidigt som Rapala. På sidan kan man läsa mer om de senaste nyheterna som den nya avancerade haspelrullen Vanquish och den nya spöserien Aspire DX.

-          Shimano har i likhet med Rapala ett mycket brett sortiment av produkter i olika kategorier, förklarar Jesper Norell. Genom att lansera en svensk sida med svenskt sortiment kan sportfiskare lättare hitta rätt utrustning för sina behov, förklarar Norell.

Båda de nya hemsidorna kommer att lanseras den 15 februari och de aktuella adresserna är www.rapala.se och www.shimano.se. Normark kommer att presentera nya hemsidor för flera varumärken under 2013 och näst på tur är Storm, Blue Fox och Sufix.

Inga kommentarer:

Translate to your own language