måndag 25 februari 2013

Rapala Proguide lanserar blogg


Rapala Proguide lanserar egen blogghemsida

Rapala Proguide består av åtta av de främsta sportfiskarna i Sverige. Från och med den 22 februari 2013 kan man följa dem på en helt ny blogghemsida.

Rapala Proguide har vuxit rejält 2013 och består nu av åtta av de främsta sportfiskarna i Sverige. Alla med unika expertkunskaper om olika fiskemetoder, arter och utrustningar.

Den nya hemsidan kommer att fungera som en bloggportal där man kan följa Rapala Proguides på deras fisketurer och läsa om deras bästa tips om hur man kan lyckas med sitt eget fiske.

-       Genom att lansera en hemsida för Rapala Proguides hoppas vi kunna nå fler sportfiskeintresserade och hjälpa dem att komma framåt i sitt eget fiske, berättar Jesper Norell, Divisionschef för sportfiske på Normark. Vi vill göra det lätt för alla att ta del av hur proffsen fiskar, vilken utrustning de använder och hur de tänker när de planerar sina fisketurer, fortsätter Norell.

Hemsidan kommer att fungera som en samlingsplats för allt som rör Rapala Proguides. Men alla fiskerapporter, tips och nyheter som publiceras på bloggen kommer också att finnas tillgänglig på både Facebook och Twitter.

-       Genom att synas i flera olika sociala medier hoppas vi att nå en bredare målgrupp och att fler får upp ögonen för sportfiske och Rapala Proguides. En del föredrar att följa bloggar på nätet medan andra tycker bättre om använda Facebook eller Twitter, förklarar Jesper Norell. Eftersom alla inlägg kommer att synas samtidigt i de olika kanalerna hoppas vi att kunna erbjuda alternativ som tilltalar alla, avslutar han.

Adressen till den nya hemsidan är www.rapalaproguide.se

Inga kommentarer:

Translate to your own language